Badtunna för alla tillfällen

På Spatunnan.se hittar ni badtunnor i plast av mycket hög kvalitet, tillverkade för att du ska kunna njuta av din badtunna hemma i trädgården. Att ha en vedeldad badtunna hemma är något som många drömmer om, men det finns ingen anledning att inte förverkliga den drömmen idag. På Spatunnan.se finns det många olika modeller och prisklasser på olika badtunnor för dig som kund att välja mellan. I 15 år har man arbetat med att tillverka och sälja badtunnor på Spatunnan.se. De har därför hunnit samla på sig en stor erfarenhet och kunskap om badtunnor, deras sortiment har arbetats fram under många år och ni kan därför känna er trygga med ert köp hos dem.

Deras storsäljare är idag badtunnan Harmony som är tillverkad i tjock homogen polyeten plast, den är även smutsavvisande för att hållas fräsch. Harmony-badtunnan kan ni välja att antingen ha fristående eller med en snygg ytterpanel i träkomposit. Men det är enbart er fantasi och era möjligheter som sätter gränserna, man kan även ha den delvis eller helt nedsänkt i trädgården, på altanen eller vart det är man ska njuta av ett dopp i ens egen badtunna. Man kan även välja att köpa enbart insatsen så att man kan byta ut den man redan har om man en gång innan har sänkt ner en badtunna eller om den gamla har blivit utsliten eller inte är fräsch längre.

Njut av en stunds avkoppling.

Att unna sig avkoppling i vardagen är väldigt viktigt på grund av många anledningar, det är för att sänka stressnivån i kroppen för att förhindra stressrelaterade och livsstilsrelaterade sjukdomar. Det är även ett perfekt sätt att bjuda in sina vänner eller sin älskade på en härlig kväll. Att njuta av en kall dricka i mörkret nedkrupen i en badtunna finns det inte mycket som slår. Så surfa in på Spatunnan.se redan idag för att beställa er egen badtunna att njuta av.